Tuesday, July 19, 2011

Heh ,)

Zdravím mí čtenáři! 

Dneska nechci přidávat nějaké zdlouhavé články, a tak jsem se rozhodla vám sem dát jeden outfit. Je z jednoho dne s Kačenkou. Předem říkám, že fotky jsou strašné, je to foceno špatným foťákem a ještě k tomu pozdě večer. Navíc, my dvě už taky nevypadáme k světu, heh ,DD. Ale snad to omluvíte.

Na první fotce je Kačenka, na druhé je její kabelka Chanel a mé náramky a na třetí jsem já. Na sobě mám balerínky z Humanicu, kabelku Guess a jinak zbytek je z H&M (protože jak už můžete vědět, je to můj nejoblíbenější obchod ,)).





16 comments:

  1. Jéé krásné fotky holky. :)) Povedly se !

    ReplyDelete
  2. bože ta tvoje GUESS kabelka!!!!!!! je naprosto nádherná! i ta chanelka je překrásná, ale ta tvoje... uuuch

    ReplyDelete
  3. No co dodat! Mě se líbíte obě :))

    ReplyDelete
  4. Krásné! Ta kabelka Guess je moc pěkná:) Povedené fotky:)

    ReplyDelete
  5. krasna kabelka, najma ta prva!

    ReplyDelete
  6. Máš pěkné ,,sáčko´´:)

    ReplyDelete
  7. Pěkné oblečení máš, zvlášť ten svetr :-) takový nějaký taky chci, ale nemůžu sehnat takový, aby mi padl, tak jak chci :-D
    Vždycky se mi líbí, když někdo na blog dá outfity s oblečením z H&M. Včera jsem tam teda šla taky kouknout, že bych si něco koupila, ale já si tam takhle nic nevyberu, protože se mi tam nic na první pohled nic nelíbí, nevím jak je to možné :-D :-X

    ReplyDelete
  8. je to náhoda či úmysl,že teď vypadáš jako Christina z xoxo-fashion úplně?

    ReplyDelete
  9. A: :DD Myslím, že do Christinky mám opravdu hodně daleko ,DD. Jen mě zajímá podle čeho si tak usoudila? ,) A to TEĎ znamená co? ,)

    ReplyDelete
  10. to zanemná že najednou máš taky prodloužené vlasy nebo clipy a máte i podobnou barvu, ale nechci nijak rýpat jen vidím podobu... a máš taky Guess kabelku

    ReplyDelete
  11. A:Tak za a) podobnou barvu nemám, tady to není vidět, ale já mám vlasy do zrzava. Za b) clipy mám, ale nenosím je každý den, jen někam na večer. A za c) si myslíš, že je Christinka jediná, která má kabelku Guess nebo co? :DD Kdybych měla stejnou tak neřeknu, ale takhle? Vždyť kdybych tam nenapsala, že je to Guess, ani bys to nepoznala ,D. Proboha prober se ,)!!

    ReplyDelete
  12. jen jsem chtěla vědět jestli je to úmyslné že jste si podobné, protože tady to tak vypadá neber to hned špatně!a ano do té kabelky bych neřekla,že je od Guessu protože vůbec nevypadá jako Guess, ale zdálky spíš jako z tržnice, ale to už je o tvém vkusu ne o mém;)

    ReplyDelete
  13. Jsi asi jediná, kdo si myslí, že jsme si podobné a špatně to rozhodně neberu. ,)
    A když jsi tak chytrá, pověz mi, jak vypadají kabelky Guess? Protože jak sis jistě mohla všimnout, většina kabelek Guess vypadá jako z "tržnice"- přeplácané, lesklé, laciné... Je zázrak, když se objeví některá, která tak nevypadá, NAPŘÍKLAD CHRISTINKY! ,)

    ReplyDelete
  14. mam stejny svetrik:)moc ti to slusi
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em