Wednesday, September 7, 2011

IT IS NOT POSSIBLE!!!

Ahoj,

dnes jsem pro vás měla připraveného zcela něco jiného, ale jistě víte, že dnes zemřeli při havárii letadla typu JAK-42 naši 3 výborní hokejisté - Karel Rachůnek, Jan Marek, Josef Vašíček a slovenský útočník Pavol Demitra...Krom nich také celý zbytek týmu Lokomotiv Jaroslavl. Více jak 40 mrtvých lidí. Stalo se tak pouhého půl kilometru od runwaye.
Jak jsem to slyšela, nemohla jsem uvěřit svým uším ani očím. Nezapomenu na to, jak jsme se díky Karlu Rachůnkovi roku 2010 stali mistři světa...  Chci jen říci - budeme vzpomínat.. LEGENDS NEVER DIE!!!

(více informací se dozvíte na novinky.cz, odtud jsem i stáhla a upravila obrázek)

13 comments:

  1. Je to hrozný :// Kvůli blbý anténě se to všechno stalo.

    ReplyDelete
  2. Ani nevíš jak jsem z toho zdrcená, mám hrozný pocit už několik hodin ( od té doby co jsem se to dozvěděla)...nemůžu tomu uvěřit!

    ReplyDelete
  3. já to nijak neřeším. ano, mrzí mě to, to ano. ale štve mě, že je všichni řeší jen proto, že to jsou hokejisti. denně má nehodu plno lidí, kteří pak zemřou a neštěkne po nich ani pes.. člověk jako člověk. stejná hodnota života.

    ReplyDelete
  4. pořád tomu nemůžu uvěřit, je to šílená tragédie :(( je mi opravdu líto jejich rodin, byli to úžasní chlapíci, R.I.P.!!!

    ReplyDelete
  5. Nemůžu tomu stále uvěřit :( a zrovna když sem fakt hokej začala milovat,fandit a vše... je to fakt silná a zdrcující zpráva jak pro Česko, tak i pro Slovensko :(

    ReplyDelete
  6. RIP ♥ to je neskutočné, čo sa udialo :(

    ReplyDelete
  7. Stále tomu nemůžu uvěřit. Je to tak neskutečný. Pro fanoušky hokeje to je něco strašného.

    ReplyDelete
  8. Natálje: S tím nesouhlasím.. Není to proto, že to jsou "známé osobnosti", ale proto, že NĚCO dokázali.. A pro mě rozhodně každý nemá stejnou hodnotu .. :))

    ReplyDelete
  9. Ani mi o tom nemluv. Je to strašný, pořád je mi po tom ještě do breku...

    ReplyDelete
  10. natálje: až dokážeš to, co třeba rachůnek, tak potom máš právo něco takového psát. člověk, který něco dokáže má mnohem větší cenu, protože si šel za svým snem a udělal pro to všechno.

    rest in peace.. to neni ani možné. pořád jsem doufala, že se spletli, ale ono ne ((

    ReplyDelete
  11. Stále tomu nemôžem uveriť, som z toho úplne zdrvená a neubránila som sa slzám.

    ReplyDelete
  12. Jak je život křehký... Proto bychom neměli promarnit žádný den a rozmyslet si, než napíšeme třeba na Facebook že život je nuda nebo než řekneme, že škola je pruda, jak říkal Kazma a radši se radovat z toho co máme! ;-)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em