Friday, January 25, 2013

ZOOT - Biker Boots RECENZE

ZEPTEJ SE - ASK.FM

Omlouvám se za svoji ne aktivitu, ale na psaní nějak vůbec nemám náladu. Nevím zda to způsobuje více povinností do školy, počasí, či to, že jsem opět nemocná. Nepomáhají tomu ani dnešní a zítřejší volby, které mě přímo vytáčejí, ale k tomu se raději blíže vyjadřovat nebudu ,)). Teď už ale k článku...

Objednávání oblečení z internetu nemám zrovna v oblibě. Většinou jsem totiž zklamaná, jak věci ve skutečnosti vypadají, nesedí mi velikost, nebo je výrobek extrémně nekvalitní. Co se bot týče, jsem ještě skeptičtější. I v normálních kamenných obchodech mám problémy s velikostí, málokdy mi je něco pohodlné - ano, jsem v tomhle trochu "vybíravá", jestli se to dá takhle říct. Díky tomu, že jsem už dlouho sháněla nějaké ty biker boots a nikde jsem své vysněné neviděla a zahlédla jsem je až ve slevách na zoot.cz, rozhodla jsem se, že se přemůžu, risknu to a boty si objednám. Přeci jen zoot ručí tím, že při nespokojenosti lze zboží bez problému vrátit. Byly ve slevě z 2500,- na 990,-, takže jsem to riskla.



Boty jsem si nechala zaslat na dobírku, která vyšla na 99 korun. Když mi je dovezli, krabice se mi zdála nějak extra lehká, ale řekla sem si, že to je jedině dobře, alespoň i boty budou na noze lehké. 


Krabici jsem rozbalila a uvnitř na mě čekala další krabice, která tam byla poměrně dost napresovaná. S menší námahou jsem ji dostala ven a najednou jsem ucítila ten klasický "čínský" zápach. Doufala jsem, že obsah bude jiný, ale kdepak.


Párkrát, v dřívějších dobách, jsem si na stánku koupila boty a hádejte, byly prakticky v totožné krabici. Takže mi bylo jasné, že kvalita těchto bot bude nula nula nic. A mé představy se mi potvrdily, když jsem boty vyndala. Zápach byl hrozny a když jsme si je obula, udělala jsem krok a na podlaze se objevily černé čmouhy, které šly odstranit stěží. Z čeho jsem byla překvapená bylo to, že mi seděly. Ano, trochu nepohodlné byly, ale to jsem vyřešila vložkou. 

(v botách jsem už prochodila dva dny, proto jsou lehce špinavé na fotce)
I přesto, že mi seděly jako střevíček Popelce, chtěla jsem boty poslat zpět. Nakonec jsem se však rozhodla si je ponechat, protože se mi vzhledově zalíbily a nevěděla jsem, kde bych sehnala podobné. Počítám s tím, že mi vydrží maximálně do konce zimy. Kdybych si je však pořídila za plnou cenu, putovaly by hezky zpátky. Každopádně si už žádné jiné boty ze zoot.cz neobjednám. Jestli bych je měla ze stánku, byly by na tom s kvalitou úplně stejně :).

A co vy, máte se zoot.cz zkušenosti? 

6 comments:

  1. vypadají hezky, ale ten "čínský zápach" a s tím související i kvalita by mě taky naštval:/ já jsem si jednou na aukru koupila neúmyslně falešné conversky, taky hrozně smrděly hned po rozbalení :/

    ReplyDelete
  2. Podobné jsem viděla v tally weijl, ale tyhle budou zřejmě kvalitnější. Jsou moc pěkný :)

    ReplyDelete
  3. no nevím, ale já osobně bych třeba za 990,- docela kvalitní boty očekávala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já po tom, co se mi několik bot za tisícovku rozbilo, už nic neočekávám :D )) je to spíš tak, že kdybych si podobné koupila na stánku, dopadlo by to stejně :)

      Delete
  4. docela by mě naštvalo vyhodit takové peníze za čínský či vietnamský výrobek :/ dnes už se tam sice dělá kompletně všechno, ale za ty peníze bych čekala, že se jedná o úplně jinou úroveň i když jsou vzhledově moc pěkné.

    ReplyDelete
  5. Já mám poslední dobou problém najít boty, které by za tuhle cenu kvalitní byly :( .. Jinak, ze zootu jsem v lednu objednávala poprvé, jen tašku, šílu a rukavice, ale jsem moc spokojená. Na boty bych si asi netroufla :)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em