Thursday, June 16, 2011

E.L.F - malá recenze

Ahooj,

jistě jste už slyšeli o kosmetice E.L.F, mnozí z vás ji i vyzkoušeli. ,) Já sama strašně ráda zkouším všelijakou novou kosmetiku, a tak jsem "elfa" nemohla vynechat.
Jelikož na jejich webových stránkách bylo skoro všechno zboží vyprodané, moc veliký výběr mi nezůstal, ale i tak jsem uchvátila 5 kousků.

Hned musím podotknout, že jsem byla mile překvapena rychlostí dodání. V pátek odpoledne jsem si objednala a v sobotu dopoledne jsem měla zásilku na poště. Prostě rychlost blesků ,DD.

První věcí, kterou bych vám chtěla trochu představit je tělový bronzer (135,-).
Musím podotknouti, že jsem mile překvapená. Je možné ho nanášet na celé tělo, ale já ho používám jen na dekolt, krk a ruce. Zanechá pleť jemnou a lehce třpytivou. Myslela jsem si, že ho bude málo, ale je ho celkem hodně. Má také velmi pěkný flakón. Takže doporučuji.

Další věcí je pudr (79,-).
Na svou barvu pleti jsem si vybrala celkem tmavý odstín, ale řekla jsem si, že jak se v létě opálím, ještě mi přijde vhod. A udělala jsem dobře. I teď pudr mé pleti dodá jemně opálený nádech a s tělovým bronzrem vypadá ještě lépe. Když pudr otevřete, naleznete vevnitř i malé zrcátko a pod pudrem se skrývá nanášecí houbička. Celkově pudr krásně přilne k pleti a vydrží i v horkých dnech poměrně dlouhou dobu. Takže opět musím říci - doporučuji.

Více pod perexem...

Jako další je tvářenka (35,-)
Zde jsem opět neměla moc na výběr barvu, a tak jsem z možností, které nabízeli, vybrala tuhle růžovou. Největším hlavolamem bylo asi tvářenku otevřít, heh ,DD. Nakonec se mi to s pomocí brášky podařilo. tvářenka se nanáší velmi pohodlně a dodá tváři perfektní a hlavně přirozený vzhled. Stejně jako předchozí produkty vydrží na pleti dlouhou dobu. Je hodně malinká, ale tomu se za tu cenu nesmím divit. Každopádně, zase doporučuji!


Předposlední věcí je štětec na pudr (35,-)
Je to první věc, kterou nedoporučuji. Možná tak jediným plusem jsou štětiny, které jsou velmi příjemné na dotek. Oproti tomu velkým mínusem pro mě je, že při každém použití mi na obličeji zůstanou štětinky, nebo dokonce i velké štětiny. Myslela jsem, že časem přestanou vypadávat, ale vypadávají čím dál tím víc. Za tu cenu se ale nedivím. Takže nedoporučuji.

A poslední věcí je lak na nehty (35,-)
Omluvám se za fotku, ale jinak bohužel nešel vyfotit. Musím k němu ale podotknout, že se velmi dobře nanáší. Někomu může stačit i jedna vrstva, ale já, protože mám ráda syté barvy, jsem nanesla vrstvy dvě. Pro mě ohromným plusem je, že rychle zasychá. Na nehtech mi ale vydržel neporušený jen jeden den, další už se začal odlupovat. Takže na něj mám takový průměrný názor ,). Ale zase musím podotknout - za ty peníze člověk nic víc chtít nemůže.

A já se vás chci zeptat - vyzkoušeli jste něco od téhle značky? Jestli ano, jak jste s výrobkem spokojeni?

17 comments:

  1. Já tuto značku vůbec neznám. ,)) Děkuji za tip. :*
    Hezké věci sis koupila.Nic jsem od té značky nevyzkoušela.

    ReplyDelete
  2. Ještě ne :D furt se k tomu chystám a furt se k tomu nějak nemám :D A chystám se už celkem dlouho :) Já si přívě chtěla kupovat jiný štětec,myslím,že to byl zvlášt stetec na bronzer nebo tak neco, tak se obávám,že to muže vypadávat... :/ Ale rozhodně děkuji,aspoň mám další rozhled, co jo a co ne :)

    ReplyDelete
  3. túto značku nepoznám, ale podľa tvojej recenzie na produkty sa tam určite nájdu aj dobré kúsky :) akurát kamenný obchod unás by som asi veľmi nenašla...no a objednávať kozmetiku cez net veľmi nechcem..pretože som radšej, keď si to môžem v obchode otestovať, proste nech viem čo si kupujem... i keď zas za tú cenu by to možno aj stálo na vyskúšanie :D

    ReplyDelete
  4. Vypadá to dooost dobře! Nemám s tímhle vůbec zkušenosti, kde si je sehnala? :)

    ReplyDelete
  5. Tiez som mala ten stetec a tiey vypadavali tie stetinky takze nic moc. Lak od nich mam tiez, ale odtien bol iny nez som chcela a po nanesení som mala taky divny pocit na rukach-nechtoch takže nic moc. Ale s jednou vecou som spokojna celkom len teraz neviem presne nazov. Tusim lesk na lica v takej tube to je...

    ReplyDelete
  6. Ten pudr bych brala všemi deseti, podle toho, co o něm píšeš, bude fakt úžasný :) Můžu se zeptat, jaké mají ELF webové stránky? :)

    (odpověz prosím do komentářů, na tumblru nejdou psát:D:/)

    ReplyDelete
  7. Asi jí taky vyzkouším, když každá blogérka jí vychvaluje. Dost mě překvapuje cena, protože je dost levná.

    ReplyDelete
  8. O této kosmetice už jsem slyšela a doufám,že ji někdy vyzkouším,))

    ReplyDelete
  9. Já tuhle značku vůbec neznala, ale očekovala jsem jejich stránky a možná si časem něco pořídím. Ale je tam strašně malý výběr :D..(teda alespoň pro mě :D)

    ReplyDelete
  10. Už jsem o ní slyšela, vypadá zajímavě:)Možná někdy vyzkouším..

    ReplyDelete
  11. O téhle značce sem slyšela jen trochu)) Kde se dá sehnat?

    ReplyDelete
  12. O této kosmetice jsem ještě neslyšela :) Třeba jí někdy vyzkouším :)

    ReplyDelete
  13. Taky Blogspotcom že? =) Jinak ti přeji hodně štěstí s blogem!;)

    ReplyDelete
  14. Děkuji za komenzáře!
    Kosmetiku seženete na: www.elfkosmetika.cz

    ReplyDelete
  15. O té značce kosmetiky sem ještě neslyšela a ani nikde neviděla.. Ale ceny sou fakt úchvatné :)

    ReplyDelete
  16. Elf mám strašně ráda, i když se tam dají najít věci, které jsou fakt hrozné, pořád je tam spousta úžasných věcí za luxusní ceny :) Jinak zkus příště štětce ze studio řady, mají daleko příjemnější štětinky a chlupy z nich nelítají :)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em