Thursday, June 30, 2011

HOLIDAYS!

Zdravím vás!

Ten vysněný a dlouhoočekávaný den je konečně tu. Všichni jsme už asi dnes byli ve škole pro ten "cár" papíru, kterému se říká vysvědčení ,DD. Já osobně jsem celkem spokojená, úspěšně jsem dokončila druhý ročník gymnázia se třema 3. A jak jste dnes dopadli vy? Jaké máte plány na příští dny?

A co se u mě během posledních dnů událo? Tak jednak jsem si konečně objednala clipy, nechtěla jsem za ně moc utrácet a tak jsme hledala tak dlouho, dokudj sem nenašla pravé lidské vlasy za 500,-. Hned druhý den mi došly a jsem s nima maximálně spokojená. V dalším článku by se měly objevit. Jinak jsem také nakoupila nějaké to oblečení, které vám také představím. To víte, slevy jsou slevy ,DD. A v mém oblíbeném H&M to platí dvojnásob.
Dnešek strávím v kině, už konečně uvidím Lidice a ještě se podívám po nějakých botkách. Tak uvidíme. Do budoucna bych sem chtěla přidávat také denní outfity, pokud budou fotky vypadat jakš takš k světu. Zatím se mějte a brzy čekejte actuals ,).
 with love Em

ASK ME!!! ► formspring!!!

nádherná!

12 comments:

  1. můžu vědět, kde si ty clipiny sehnala? taky sháním, ale našla jsem jen drahé a peníze zatím nejsou :)

    ReplyDelete
  2. gratuluju k vysvědčení =)

    ReplyDelete
  3. Mě dopadlo perfektně ! :)) Jsem moc a moc spokojená.Už se těším na článek.Dokonalá fotka. <3

    ReplyDelete
  4. MB: Na aukru :))
    A+E: Děkuji! :)

    ReplyDelete
  5. děkuju.. já teďka taky náhodou objevila jednu stránku :D akorát teda ty nejdelší tam stojí myslím kolem 1800Kč...no ale každopádně dej vědět, jaký jsou :))

    ReplyDelete
  6. lidi mi říkají, že by za moje vysvědčení vraždili. je to moje první trojka v životě a to jen proto, že ta učitelka je zakomplexovaná blbka, co si svou zlost vybíjí na nevinných studentech :D jedna 3 a dvě 2;)
    na té fotce jsi krásná! <33

    ReplyDelete
  7. MB: Už je mám a jsou perfektní! :))
    Coco: Děkuju :*

    ReplyDelete
  8. Já už mám prázdniny měsíc a mám za tenhle rok už třetí vysvědčení :-D jedno pololetní, a pak závěrečný někdy v březnu a nakonec i to maturitní :-D :-P A maturita se mi povedla s vyznamenáním, takže jsem spokojená :-)
    Mimochodem, clip-in mám taky, budu je mít už skoro rok, nosím je každý den a nemůžu si stžeovat, ale už mi dorostly moje vlasy, tak trošku lezou ven, takže už je asi přestanu nosit :-D :-X

    ReplyDelete
  9. Moje vysvědčení dopadlo skvěle, na to, že jsem celý rok na většinu věcí kašlala :D Jinak máš pěkné výzo .)) A pěkná fokta :)

    ReplyDelete
  10. Vysvědčení taky dopadlo dobře, ale jako na gymplu s takovýma známka... Super.. gratuluji... sem zvědavá na tvý prodloužený vlásky a rozhodně na tvé ulovky, už se těším... :)
    Jinak tedka strávím celej měsíc v práci.. samozřejmě čas od času bude volno,ale tak uvidíme :)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em