Thursday, August 25, 2011

ATTEMPT ???

Ahooj,

jen jediné - jsem zmožena vedrem ,DD. Né vážně, já se fakt škvařím. Mozek mi vůbec nemyslí, takže i s těmi články a fotkami je to poměrně horší. Plánuji por vás ale líčení na podzim 2011, tak se těšte. Také bych chtěla natočit své první video, a tak se vás chci zeptat, čeho by se mělo týkat?
Dnes vám přináším jen svůj pondělní outfit. Není na něm nic složitého, šla jsem jen večer do kina. K tomu všemu je fotka focena asi v 10 večer a kvalita je otřesná. Snad se na mě za to nebudete zlobit!

Také nezapomeňte na GIVEAWAY, která je tu pro vás a já budu ráda, když se vás zúčastní co nejvíce. A ještě něco - dnes přibudou nějaké věci v mém e - shopu, tak se nezapomeňte mrknout, zda vám nějaká maličkost nepadne do oka ,). Mějte se krásně.


(overal - Bershka, bag, rings - H&M, shoes - FDS)
a omlouvám se za tu fotku - zůstaly na ní kostičky, které neměly :/

17 comments:

  1. Úžasný outfit :) Určitě udělej video.Tak na téma co máš v kosmetické taštičce. ;) (vím kosmetiku,ale jaký druh řasenky a tak)
    Určitě se mrknu na e-shop.

    ReplyDelete
  2. Do e-shopu se hned podivam..:)

    Outfit je moc pekny..

    Alex.

    ReplyDelete
  3. Souhlasím se Simčou, video na téma co máš v kosmetické taštičce nebo třeba co sebou taháš v kabelce jsou super, a z nějakého mi neznámého důvodu mě děsně baví, až mě to děsí :D Myslím, že na začátek by tohle mohla být dobrá volba :) Jinak mohla by jsi udělat časem i třeba nějakou přehlídku modelů na podzim :) No a v neposlední řadě videa s recenzemi kosmetiky nebo tipy na líčení či účesy se určitě neztratí :) Jo a taky třeba jestli si děláš nějaké domácky masky, ať už pleťové nebo na vlasy, tak sem s nimi :) Jé já jsem toho navymýšlela :D No udělej na co budeš mít chuť, já ráda mrknu na vše :) A už se těším na líčení na podzim :)

    Jo jinak holky blogerky, vy by jste mi mohli s mým menším problémem pomoc :) Změnila jsem na profilu fotku a nick a když píši komentář tak už je to tu vidět v novém, ale jako follower mám pořád starý nick i avatara :/ Zkoušela jsem to i zrušit a dát znovu a pořád prd. Trochu mě to štve. Nevíte co s tím? Nebo se to až časem samo vzpamatuje?

    ReplyDelete
  4. Tak už jsem na to přišla, no jsem to ale trubka :D Aspoň vidíš, že nejsi sama, komu se přehřívá mozek :)

    ReplyDelete
  5. tá taška ♥

    ReplyDelete
  6. Ten overal me dostal na první pohled... Neodolatelný outfit <3

    ReplyDelete
  7. Ta taška je skvělá, taky jsem na ní koukala:) Jinak mám ráda videa s líčením a nebo jak už holky psaly, jakou kosmetiku vlastníš:)

    ReplyDelete
  8. na čem jsi byla v kině? a ten overal je moc pěkny :P

    ReplyDelete
  9. hezkej overal, sama jsem takovej shanela, ale nejak se mi nepostestilo. :(

    ReplyDelete
  10. Ta kabelka je nádherná! :)

    ReplyDelete
  11. Věci v giveaway jsou úžasné, ten lesk v disco kouli je myslím z H&M že ? :) Jinak outfit je pohodový :)))

    ReplyDelete
  12. Fab PIC! Beautiful!!! :*
    Visit my blog and follow if you want! kiss
    VENUS AT HER MIRROR
    VENUS ON FACEBOOK
    Mary

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em