Tuesday, August 30, 2011

MY HAIR - CARE

Ahooj,

když jsem si tak četla vaše komentáře u giveaway, většina z vás by tu ráda přivítala nějaké ty kosmetické rady či tipy, moje zkušenosti a recenze. Velmi mě těší, že jste se k tomu vyjádřili, a tak mě napadlo, že první článek se bude týkat přípravků, které momentálně používám na vlasy. Jen se, prosím, nedivte fotkám, zkoušela jsem je upravovat na různé způsoby ,DD. Tak začínáme.

Také nezapomeňte na GIVEAWAY, která je tu pro vás a já budu ráda, když se vás zúčastní co nejvíce. A ještě něco -koukněte, prosím, do mého e - shopu, zda vám nějaká maličkost nepadne do oka ,). 






Snad ten nejlepší šampón, jaký jsem kdy vyzkoušela, a to jsem jic vyzkoušela opravdu hodně. Ani můj dříve nejoblíbenější Kérastase se tomuto nevyrovná. Jeho cena se pohybuje oko 400 - 500Kč, ale já musím do šampónu investovat, jelikož mám velmi citlivou pokožku hlavy a snadno dochází k jejímu podráždění. Tenhle přípravek se má aplikovat maximálně 3x týdnně, takže jsem hledala "náhradu". Tím se dostáváme k druhému produktu ..

Dlouho jsem hledala, až jsem ten náhradní šampón našla. Jedná se o Elséve od L´oreal Paris. Je proti lupům, na citlivou pokožku a mastnějšími vlasy. To je přesně pro mě. Jsem s ním nadmíru spokojená a je to ten nejlepší šampón, jaký lze koupit v drogérii (aspoň podle mě). Cena se pohybuje okolo 70 - 80Kč, což je myslím přijatelné.

Pro mě není vůbec snadné najít takový kondicionér, po kterém by se mi nemastily příliš brzo vlasy. Nakonec jsem ten svůj přeci jen našla, a to v Body Basics. Je na všechny typy vlasů, vlasy jsou po něm krásně hebké a voňavé. Stačí ho opravdu malá kapka na celou hlavu. Cena se pohybuje okolo 200 - 300Kč.

Tužidlo moc nepoužívám, ale když už, tak jedině od značky Cien, kterou naleznete v Lidlu. Je mnohem lepší než dražší tužidla, vlasy vůbec neslepuje, snadno se rozčesává a dodá na objemu. Takže asi za 50Kč odvede skvělou práci. 

Snad ten nejlepší přípravek, jaký jsem poslední dobou našla - dvoufázový sprej. Naučila jsem se ho používat každý den buď na vlhké vlasy (po umytí hlavy), nebo jen tak na sucho. Dodá vlasům krásný lesk, hebkost, vůni a skvěle se po něm rozčesávají. Mám už druhé balení a jsem vážně nadšená (což se moc často nestává, když jde o vlasové přípravky ,DD). Za cenu okolo 100Kč ho můžu jedině doporučit!

Laky také moc nepoužívám, ale když už nutně potřebuji nějaký ten účes zafixovat, sáhnu po laku z DM za nějakých 50Kč. Je přímo perfektní - nelepí, dobře drží celý den a nemá nepříjemný zápach. Vždy používám nejsilnější fixaci, tedy číslo 5. Navíc je ho tam za tu cenu opravdu hodně.

Tak snad se vám článek aspoň trochu líbil, byla bych ráda, kdyby jste se k němu vyjádřili. Jinak mi držte palce, zítra chvátám ke kadeřnici a jdu (snad) na tu blond! Pak se vám hned ukážu! A užijte si poslední den a půl volna. Mějte se krásně!




18 comments:

  1. Šampony Elseve od Loreal mám hodně ráda, ale pokaždé používám jiný :) Pak určitě přidej fotku s novými vlásky!! :)

    ReplyDelete
  2. Líbí se mi ten šampon od Biodermy, vypadá zajímavě. Já mám od Biodermy odličovací vodu a jsem s ní moc spokojená, takže asi nějaký šampon této značky vyzkouším! :) Pěkný článek. Jsem zvědavá na tu blond, držím palce! ;)

    ReplyDelete
  3. Šampony od L'oreal mám nejdaději ;)
    (Giveaway na mém blogu)

    ReplyDelete
  4. Ten kondicionér od Body Basics znám a je opravdu dobrý:)

    ReplyDelete
  5. Možná zkusím ten dvoufázový sprej, docela dost mě zaujal...

    ReplyDelete
  6. Tiež mám tento šampón, ale momentálne na zväčšenie objemu a tiež je teraz môj najobľúbenejší :)

    ReplyDelete
  7. nejspšíš vyzkouším tu biodermu :P

    ReplyDelete
  8. já mám od Cien šampón a je mnohem lepší než co jsem měla třeba od Syossu :)

    Queen of second hand

    ReplyDelete
  9. Kde se dá sehnat ten dvoufázový sprej ? :) Děkuji :-*

    ReplyDelete
  10. Páni :) po tom dvoufazovým spreji sem se koukala už dyl a mam zajem spíše o samponu,přijela jsem z chorvatska a ty vlasy mam strašný potřebuji hydrataci,lesk atd :D:D:D:D
    Jinak držím palce kočko at se to povede :)

    ReplyDelete
  11. pěkný článek, ten poslední lak používám taky,jen se slabší fixací, protože mám vlasy hrozně jemné..a to tužidlo určitě zkusím :)

    ReplyDelete
  12. Mám ráda šampony od Elseve. .) ten modrý jsem ještě neměla, ale asi si ho koupím. .)

    ReplyDelete
  13. používám stejný lak na vlasy, levný a účinný :)

    ReplyDelete
  14. Jaký je Elséve? nikdy jsem ho nezkoušela

    ReplyDelete
  15. šampón od Cien na zväčšenie objemu môžem len odporučiť. Je to jeden z najlepších cenovo dostupných šampónov aké som kedy mala, prekonáva dokonca aj Syoss alebo Elséve a stojí len nejako 1,5 eura. robí mi skvelý objem, je lacný a vlasy sa mi po ňom rýchlo nemastia. Skvelá trojkombinácia :)

    ReplyDelete
  16. Ten dvoufázový sprej vypadá dobře. Jen přemýšlím, jestli bych ho našla i tady v Británii :))

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em