Saturday, October 15, 2011

15.10.11

Po skoro dvou týdnech vás zdravím. Měla jsem pro vás přichystanou spoustu článků, ale z nějakého důvodu se mi vůbec nechtěli články aktualizovat. Až dnes, poprvé po té době, se mi povedlo zveřejnit aspoň tenhle... Mohli jste si všimnout, že jsem dala pryč odkaz na store, kde prodávám oblečení. Je to z toho důvodu, že jsem si udělala profil na votocvohoz.cz a hodlám prodávat věci jen tam. Odkaz najdete v menu. V pondělí se vám ozvu, mějte se a užijte si neděli!!!

vestička, kterou prodávám :DD

7 comments:

  1. Tak doufám, že tady teď budou články častěji! :)

    ReplyDelete
  2. těším se na další články :)

    ReplyDelete
  3. a preco? ved je pekna!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ahoj píšeš na www.magazin-2k.cz, že? A myslím, že ty si psala článek o The Secret Circle. Dala jsem na tvou radu a začala na něj koukat a je to má nová závislost a chtěla jsem se tě zeptat jestli by si nevěděla kdy tu budou další díly. Stáhla jsem si 5 dílů, které byli na uloz.to a další tam nebyli a nevím kde zjistit kdy tu budou další, tak jestli to nevíš ty. Prosím odepiš mi na to blog.
    Moc ti děkuju:)

    ReplyDelete
  5. Bubble: Promiň, na tvůj blog mi nejde přidat komentář :/ Tak musím sem ,)) Nové díly se objevují buď každý pátek pozdě večer, nebo v sobotu :)) A seriál je hned po upírech také mou druhou závislostí! :)

    ReplyDelete
  6. těším se na nové články! :)

    ReplyDelete
  7. Mám stejnou vestičku! :) Dříve jsem jí nosila hodně často, ale teď už skoro jen leží ve skříni...

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em