Thursday, December 8, 2011

BEAUTIFUL PEOPLE

Ahoj, 
 musím vám říct, že tolik lidí, co bylo dnes ve městě, jsem nezažila už dlouho. Hrůza! Jak jsem již psala, Vánoce a advent mám ráda, ale to, jak všichni lidé někam spěchají, ne. Chápu, že ještě shánějí dárky ( a tuhle část taky nemám ráda - ráda je dávám, ale nerada vymýšlím, co komu dát - jsem bez fantazie tenhle rok :D), ale, prosím, nespěchejte tolik! :DD Pro zlepšení nálady jsem si aspoň koupila čínské nudle se zeleninou, jo, ty já můžu - mňam!
 Na konci postu si pak můžete poslechnout písničku, co mi pořád a pořád hučí v hlavě (and over and over and over again). Mějte se krásně!




11 comments:

  1. Taky ráda dávám dárky, ale nebaví mě to vymýšlet:) Stejně většinou skončím u podobné věci jako minulý rok:)

    ReplyDelete
  2. milujem čínske rezance, urobila si mi na ne neuveriteľnú chuť :)

    ReplyDelete
  3. Já většinou dárky kupuji s předstihem-tak 2 měsíce před Vánoci, takže už jsem klidná :)

    ReplyDelete
  4. Tak čínské nudle nemusím...dárky no též bez inspiraci a mám tři měsíce papíry a nejhorší na světe byly zkoušky, umřela sem na nervy málem :D hodně štěstí!

    ReplyDelete
  5. čínské nudle mám ráda. :)

    ReplyDelete
  6. Mňam čínské nudle! Ty já můžu pořád a pořád.. :))

    ReplyDelete
  7. Tu písničku miluju!:)

    ReplyDelete
  8. Až koupím jednu knihu mamce, budu mít kompletně všechny dárky ( konečně!), raději jsem je nakoupila už v říjnu, protože naprosto nenávidím ty davy lidí.

    ReplyDelete
  9. Všimla jsem si Tvého komentářu u Natalje (ohledně pěnové barvy na vlasy).. S touhle barvou zkušenosti nemám, ale jako kadeřnice Ti můžu říct, že se Ti barva rychle vymyje, takže doporučuji koupit rovnou dvě balení.. a nelekni se až se Ti to začne vymývat do zelena.

    ReplyDelete
  10. Taky jsem letos bez inspirace,hlavne pro mamku :/ Jinak nejsou to nudle os simply asian? Dělají vynikající nudle a nejvíc mám ráda ty s kuřecím masem, mnam... <3

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em