Tuesday, December 13, 2011

PUPA POWDER

Ahoj,
 ozývám se po delší době, byla jsem totiž se Suzie v Bratislavě. Bylo nám lépe než skvěle! Přivezla jsem si od tam dva svetry a pudr, o kterém bych se dnes chtěla v takové menší recenzi zmínit.
 Jedná se o pudr italské značky PUPA. Vsadím se, že většina z vás tuhle značku ani nezná, ale není se čemu divit, v ČR se neprodává :).
  Musím ale říci, že mě na první pohled zaujalo, jak je veliký. Je ho tam opravdu hodně. Navíc obsahuje houbičku na nanášení a zrcátko, které já u pudrů nutně potřebuji. Tenhle pudr je převážně pro mastnější pleť (ale nebojte, Pupa nabízí i pudry i pro suché typy pleti). Má skvělou konzistenci a také perfektně kryje. Na pleti vydrží opravdu dlouhou dobu, takže ho ani nemusíte brát s sebou do kabelky. Cena se pohybuje kolem 10euro, takže v přepočtu 250Kč, což není až taková obrovská suma, si myslím. Dejte mi vědět, zda se značkou Pupa máte zkušenosti a jestli se vám produkt zalíbil.
 Mějte se krásně!



 

16 comments:

  1. Ten vypadá dobře, nikdy jsem o té značce neslyšela. A sluší ti to, máš krásné oči :)

    ReplyDelete
  2. nikdy jsem o tom neslyšela, ale když ho tak vychvaluješ, tak si na něj dělám pozitivní názor! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Vypadá dobře, s touto značkou nemám zkušenosti :)

    ReplyDelete
  4. Vypadá to skvěle:) A o té značce slyším poprvé:)

    ReplyDelete
  5. Vyloženě zelenou ne.. spíš nádech do zelena, půjde to vidět hlavně pod zářivkama, na denním světle o něco méně.
    Problém je v tom, že po melíru či odbarvovači máš vysušené vlasy, šupinky kutikuly se nemůžou úplně uzavřit a proto se z nich ta nová hnědá barva bude vymývat a to dost rychle.
    Kdybys šla ke kadeřnici tak Ti udělá předpigmentaci nebo by Ti přidala do Tvé cílené barvy přidala trochu červené.. aby se hnědá nevymyla do zelena.. ale s barvou z drogerie bych tohle nezkoušela, ani nemám tušení jestli by to opravdu fungovalo, takže předpigmentace asi nebude možná. Proto bude asi nejlepší nabarvit vlasy v nejbližší době znovu ;)

    ReplyDelete
  6. Ten bude určitě super :) Pěknej mobil :D ale ty seš taky samozřejmě nádherná ;)

    http://lola-dressmaker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. opravdu jsem o něm nikdy neslyšela. mě vyhovuje Rimmel :)

    ReplyDelete
  8. Tuhle značku neznám, ale pudr se mi hrozně zalíbil :)

    ReplyDelete
  9. Jako ta barva Ti chytne ať už si dáš jakýkoliv odstín.. ale po pár umytí se Ti vymyje, takže bude potřeba nabarvit to znovu.. hlavně si tam pak nedávej tmavší odstín než předtím.
    Vyber si barvu jakou chceš.. nabarvy se a třeba za týden nebo jak se Ti to bude zdát se nabarvy tou samou barvou nebo o tón světlejší..
    Pak už bude všechno v pohodě a vymývat se to nebude ;)

    ReplyDelete
  10. Ale rozhodně se nebarvy tmavě hnědou nebo tak něco.. záleží na Tobě jaký odstín chceš samozřejmě.. ale nedělej to, že si dáš třeba o dva tóny tmavší hnědou, protože víš, že se to vymyje.. od toho zeleného nádechu Ti nepomůže ani černá.
    Musí se to hold nabarvit dvakrát :)

    ReplyDelete
  11. Ahoj :o) U nás na Slovensku je táto značka dosť známa a vychvalovaná.... ja mám síce len rúž, ktorý som vyhrala v ich súťaži, ale určite si ešte niečo dokúpim :o) V mojom meste otvorili shop len minulý mesiac, ale v Bratislave je to už dlho :o)

    ReplyDelete
  12. O téhle značce slyším poprvé :) Ale pokud pojedu na slovensko nebo do blavy, tak určitě se na něj aspoň kouknu :) Nevypadá vubec špatně a na mou mastnou pleť by se hodil :)

    ReplyDelete
  13. Pokud je ten pudr opravdu dobrý, tak je to přijatelná cena :)

    ReplyDelete
  14. wow, veliký a za dobrou cenu :) jinak tu značku neznám ;))

    ReplyDelete
  15. pupu znam:)mam ji od sestry dovezenou ze zahranici,kde jsi sehnala prosim?

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em