Friday, January 27, 2012

27.1.

zdravím, dnešek ve škole byl nekonečný, hlavně tedy to čekání na sedmou hodinu (i když většina tříd měla hodin jen 5), aby jsme si mohli napsat test z fyziky. jo, proč ne.. po škole jsem šla aspoň se Suzie do města (jak víte, tyhle odpoledne s ní mám neuvěřitelně v lásce! :)), něco málo jsem si koupila, ale nechci vám tu dávat třikrát po sobě new in posty, takže dnes jen takový informativní článek a new in zase za pár dní. večer ještě musím nachystat florbalovou halu na zítřejší zápas a pak už jen mrtvá padnu do postele se zoufalkama či nějakou knížkou. no a plány na zítřek? nechte se překvapit, heh...a co máte v plánu dnes a zítra vy? užívejte zaslouženého volna! :)


tvoreček, kterýho bych nedala za nic na světe! je nejlepší! :)

8 comments:

  1. tiež mám takého tvorčeka :) pristane vám to veľmi

    ReplyDelete
  2. Nádherný havo.. ňuňu :DD haha. ale strašne zlatý.

    ReplyDelete
  3. strašně ti to sluší ;) máš nádhernýho pejska :) já dneska budu odpočívat ;) a zítra jdu na maturiťák :) užij si víkend ;) my z fyz. píšeme v úterý :/

    ReplyDelete
  4. Moc Ti to sluší, máš překrásného pejska! :)

    ReplyDelete
  5. Miluju malinkatý pejsky,taky mám doma jednoho rošťáka :) Jinak já se snažím relaxovat :D možná dnes (v neděli) nějaký menší oblídnutí opět po slevách?Procházka?Oběd s přítelem? Uvidíme :)

    ReplyDelete
  6. Máš nejroztomilejšího pejska na světe :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit :-)

    http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em