Friday, January 20, 2012

BIG CLEANING

Takže, nakonec jsem si boty z minulého postu objednala v černé barvě. K tomu ještě další dvě trička, takže se opravdu už těším, až mi vše přijde. Vlastně ještě stále čekám na ty jedny platformy, nevím, kde se zatoulaly. Uvidíme, co nám příští týden přinese.
A víte, co je nejzvláštnější? Stále a stále si kupuji nové věci, ale stále je nemám kam dávat. Tak jsem musela opět pro-třídit skříň a vyřadit věci, které jsem na sobě neměla dobré 3 či 4 roky :DD.
Také mi už přišla tapeta do pokoje, takže hned až bude viset na stěnách, bude slibovaný článek. Mějte se krásně a užijte si víkend (já se pustím do další seminárky)!


13 comments:

  1. mohla bys to prodávat :D :D určitě by se někdo našel, kdo by to koupil ;)) máš všechny krásné věci ;) taky budu muset vytřídit skříň :D chtěla jsem si objednat nějakou tapetu, ale pořád se nemůžu rozhodnout, tak se těším na fotky ;)

    ReplyDelete
  2. obdivujem dievčatá, ktoré sa dokážu zbaviť starého oblečenia :) ja som na to asi veľmi sentimentálna :D

    ReplyDelete
  3. Také bych si už měla prohrabat skříň, ale brzy budeme kupovat novou a velikou, tak ho přeberu asi až poté. Už se moc těším, konečně mi nebude oblečení ze skříně vypadávat! :D A na článek s pokojíkem se už moc těším, my ho právě budeme předělávat. Strašně bych chtěla tapetu, jenže jsem četla, že to není dobré pro astmatiky, což já jsem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I já jsem astmatik a problémy mi to nedělá :)

      Delete
  4. Téda,to je věcí...Já si věci třídím tak...po půl roce? Řídím se heslem "Přič se starým,připravená na nové" :))

    ReplyDelete
  5. Jéé to by se mi taky chtělo stát =D. Těším se na fotky =)))

    ReplyDelete
  6. jéé.. já třídím věci taky asi co půl roku. ale nevím co s nima:D mám plno v úložném prostoru pod lůžko a nevim co s těma hadrama:/

    ReplyDelete
  7. No... :DPlná taška věcí... :D Taky bych se toho mohla už i já zbavit :))

    ReplyDelete
  8. to já mám skříň přeplněnou, ale nic v ní nemám:D

    ReplyDelete
  9. Můžu se zeptat kde jsi tapetu kupovala? Nebo kde se dají koupit nějaké hezké? :)
    D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já je objednávám buď v Kika, nebo v Hornbachu :)) Mají tam obrovské množství šanonů, ze kterých si určitě každý vybere :)

      Delete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em