Sunday, January 8, 2012

DO YOU KNOW THEM?

Jelikož doma, nemůžu přidávat již dlouho slíbené outfits. Včera jsem sice byla na rodinné oslavě, přišla jsem domů až pozdě večer, ale foťák mi bohužel opět selhal (už vážně potřebuji nový!), takže no photos. Navíc je mi opět špatně jako na začátku týdne, takže dnes jen polehávám, píšu seminární práci a dívám se na své oblíbené, již dlouho očekávané nové díly seriálů. Proto bych vám dnes chtěla představit své oblíbené zahraniční blogerky, které určitě znáte. Takže můžeme začít ,) 

Maja Tannå

Tahle dvacetiletá slečna ze Švédska je pro mě velikou inspirací. Vždy s nedočkavostí čekám na její outfity a s velkou radostí a obdivem je prohlížím. Navíc miluji její úžasné vlasy! Blog Majy naleznete ZDE.

Marthe Borge

Tuhle slečnu, které je 19let, sleduji už dlouho. Je také mou obrovskou oblíbenkyní a na její outfity a nápady se těším stejně! Líbí se mi její styl, podpatky, které má skoro vždy na sobě, a fotky. Její blog je mou denní dávkou inspirace. Na její blog a další skvělé outfity se můžete podívat ZDE

Cheon - Hwa Jones

Tak tahle slečna, které je 22 let a nyní žije na Floridě, je pro mě tou nejsympatičtější. Také je velmi krásná a já na ní mám ráda přirozenost. Líbí se mi její jednoduché outfity, které přeci jen dokáže oživit. Mám ráda i její příspěvky, ve kterých čtenářům ukazuje vyzkoušené crazy čočky. A musím říct, že všechny barvy očí jí opravdu seknout. Blog téhle krásné slečny najdete ZDE.

Victoria Törnegren 

Blog téhle krásné slečny ze Švédska mě snad nikdy neomrzí, stejně tak jako její úchvatný styl. Má opravdu originální kombinace a vždy mě něčím překvapí. Jednou elegantní dáma, podruhé rockerka. Přesto je to pořád ona. Dokonce byla nominována na nejlepší fashionblogerku pro rok 2010! Prostě jen - WOW! Její blog plný stylu najdete TADY.

Elise Bahía

Hned když jsem blog téhle dvaadvacetileté slečny uviděla, musela jsem si ho přidat do mých favourites. Zaujala mne nejen svým zajímavým vzhledem, ale také svým stylem. Stejně tak jako Victoria, i ona mě pokaždé dokáže překvapit. Takže, Elise najdete TU.

Marianna

Tou poslední slečnou není nikdo jiný než Marianna, které je 21let a je z Finska. Má neuvěřitelných 17000 čtenářů a není se čemu divit, protože je neuvěřitelně milá, krásná, sympatická,...Její styl mě strašně baví a vždy se těším na další nový článek. Skvěle umí kombinovat podpatky s jakýmkoli jiným oblečením, což se mi hodně líbí. Vše o ní a mnohem více naleznete TADY.

Takže, představila jsem vám své favoritky a zajímá mě, jaké jsou ty vaše? :)


4 comments:

  1. Maja Tanna je moje nekonecna inspirace :)

    ReplyDelete
  2. znám pouze Mariannu a Victorii, takže děkuji za inspiraci! :)

    ReplyDelete
  3. Achjo, čím to je, že všichni lidé ze zahraničí mají tak úžasnou originalitu pro styl, zatímco tady v Česku je to jedna velká nuda?? :(

    ReplyDelete
  4. Díky za tipy, některé jsem vůbec neznala, skvělý výběr :)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em