Wednesday, January 11, 2012

SO CUTE!

Joo, tak moc jsem už chtěla být zdravá, že to dopadlo tak, že mi doktorka dala další antibiotika - až do příštího úterý! Peklo, už jsem se těšila, jak konečně začnu fotit outfity a ono nic. Chci se zeptat, nedoporučili by jste mi nějaký film? Já už se nemám nač koukat :DD.
A mám ještě další otázku.. Máte (prosííím, kdokoliv z vás) nějaké zkušenosti s e-shopem lovespell.cz? Chtěla jsem si tam objednat několik věcí, ale vůbec nereagují na emaily, takže nevím.

Ale o co se s vámi musím podělit je, že moje kamarádka si za pár týdnu přinese domů malou kočičku a já jsem z  toho stejně tak nadšená jako ona. Není roztomilá? No posuďte sami ,)





7 comments:

  1. Jojo, já taky zrovna na antibiotikách. Už skoro 14 dní a vypadá to, že bude ještě hůř, takže se rozhodně kurýruj. :)
    Jinak já v poslední době zkoukla Doriana Graye, Kamarád taky rád (Friends With Benefits), LO4 - Oheň a Led, Šéfové na zabití, Na Sv. Valentýna, Silent Hill... ;)

    ReplyDelete
  2. TAkový ňuňu... :))) Tak to me brzí,pořádně to vylež a odpočívej :) Jinak já takhle moc filmy nesleduju,takže asi moc neporadím... :)

    ReplyDelete
  3. Já jednou brala antibiotika asi 3x za sebou a pak jsem ještě tejden chodila na píchaný, no brutal :D Ale od tý doby jsem už skoro rok nebyla nemocná :D Pěknej blog, sleduju :)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ja mám veľmi rada film "Žena cestovateľa v čase", ktorý je naozaj veľmi pekný :) mačička je rozkošná a snehuliak za ňou tiež :D

    ReplyDelete
  5. Spolubydlící (The Roommate) s Leighton Meester:) .. takové psycho,ale úplně úžasné .. :))

    ReplyDelete
  6. jéé ta je roztomiloučká :) a flmy? taky by jsem potřebovala spíš doporučit :D

    ReplyDelete
  7. to kotě je náádherný!:) jinak, vůbec nevím, v takových drahých obchodech nenakupuju :DD
    http://dreams-in-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em