Tuesday, February 21, 2012

LIPSTICK - RIMMEL KATE

delší dobu jsem sháněla rtěnku, která by měla nádech do červena, ale přitom nebyla rudě červená, jelikož nejsem typ, kterému by odstíny červené na rtech slušely. rtěnku navrženou Kate jsem chtěla vyzkoušet, nejprve v nude odstínu, ale když jsem objevila odstín 06, měla jsem jasno. rty nabarví opravdu krásnou, tmavě růžovo -červenou barvou, která mi opravdu na rtech vydrží nějaký ten čas, i když se třeba napiji či najím. velkým plusem pro mě je její chuť třešní (ano, celou rtěnku bych nejraději snědla) a to, že po nanesení nemám pocit, že bych na rtech cokoli měla. teď ji ale nosit nebudu, přijde mi, že se hodí spíše na teplé jarní a letní dny. jaké jsou vaše zkušenosti s touhle rtěnkou? mějte se krásně.





omlouvám se za strašnou kvalitu fotek .

7 comments:

  1. já vždycky stojím u stojanu a koukám na všechny ty odstíny :D ale ještě jsem se nerozhodla jaký bude pro mě ten pravý :D tak ještě tápám ... určitě s tebou souhlasím že tato rtěnka se hodí spíše na teplejší období, ale myslím si že na večer na nějakou párty nebude vůbec špatná! :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ta vypadá moc dobře, jen škoda, že jsi nám ji nevyfotila na tobě :)

    ReplyDelete
  3. na tuto rtěnku jsem slyšela celkem kladné ohlasy ;) já mám momentálně červenou rtěnku od Avonu :)

    ReplyDelete
  4. Ten odstín je krásný. Taky jsem na ni koukala v obchodě, ale mě by asi neslušela :(

    ReplyDelete
  5. Taky si ji asi budu muset pořídit, ale teda nevím jaký odstín :/ :)

    ReplyDelete
  6. Myslím,že červená a jakýkoliv její odstín jestli trochu světlejší sytější neo tmavší sluší každému, jen je největší problém a to jak ji nosit :) Já mám třeba Chanel - červenou a naprosto tu barvu zbožňuji :) jen pak to chce dát k tomu ten šmrc- správně volené oblečení :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej ne, fakt jsem typ, kterému sytě červená rtěnka opravdu nesluší :))

      Delete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em