Tuesday, April 17, 2012

FAVOURITE: red lipsticks

dnes tu pro vás mám konečně článek s mými nejoblíbenějšími "červenými" rtěnkami. popravdě, žádná není ta typická rudá, ale to mi vůbec nevadí. také jsem do nich nechtěla moc investovat, protože dříve jsem si na sobě rudou barvu nedokázala ani představit. nakonec jsem si našla tři a z nich je jedna ta pravá.


1. tohle je ona! je z elfa a je prostě bezkonkurenční. stojí pouhých 45 Kč, na rtech mi vydrží skoro celý den, můžu s ní pít, jíst, prostě cokoliv a nesmaže se. dále opravdu krásně voní a na rtech po nanesení není skoro cítit. kdyby ji někdo z vás chtěl, je to odstín posh.

2. druhou je tahle fixa. také vydrží opravdu dlouho, někdy až moc dlouho. barva je krásná, na rtech není cítit. jediné, co se mi na ní nelíbí a nevyhovuje mi je její aplikace. kolikrát se mi stane, že to mám nerovnoměrně a také někdy "čmrknu" vedle, ale to je díky mým nemotorným rukám, né kvůli fixu. další, co mi vadí, je to, že rychle vysychá. jednou jsem si ji dokonce koupila a už ani nemalovala. takže pozor. ale za cenu 69 Kč to stojí.

3. tou poslední je rtěnka od Kate Moss, už jsem se o ní zmiňovala tady. jak jsem již psala, hodí se spíše na parné léto, takže ta si ještě nějakou tu chvíli počká v kosmetické tašce.


a co vy a červené rtěnky? máte nějakou, kterou by jste i doporučili? protože jsem si je zamilovala a hodlám svou sbírku rozšířit. krásný den.

11 comments:

  1. Vůbec žádnou rudou rtěnku nemám, neuměla bych to nosit, po těhlech věcech ani nekoukám, takže ti neporadím :)

    ReplyDelete
  2. Já mám rudou rtěnku od Rimmelu a jsem spokojená! :-)

    ReplyDelete
  3. já poslední dobou miluji rudé odstíny, jak na nehtech a oblečení, tak na rtech..nedávno jsem si koupila jednu z Avonu - Zlatá rtěnka Ultra Color Rich - odstín Ruby in Gold :) můžeš jí vidět tady: http://www.obchodskolazr.cz/shop.php?akce=cisloproduktu&id=2010102516&name=zlata-rtenka-ultra-colour-rich-ruby-in-gold přiznávám, že na rtech celý den určitě nevydrží, ale mám jí ráda ;)

    ReplyDelete
  4. Tu fixu má kamarádka, vypadá to opravdu krásně :) A ta první rtěnka vypadá dokonale!

    ReplyDelete
  5. Mě tmavé rtěnky vůbec nesluší :( Ale na ostatních se mi strašně líbí!

    ReplyDelete
  6. Já mám své tři nejoblíbenější! Červenou Chanelku, tmavě fialovou Max factor a "barbí" růžovou z oriflamu :) Rozhodně je ráda nosím,ale nejradši večer. Mě osobně zaujala tvá rtěnka od Kate Moss :)

    ReplyDelete
  7. Já vůbec na rtěnky nejsem, já spíš jenom nějaké lehce perleťové balzámy..:) A navíc, v mým věku by ta červená a hlavně ta rudá asi nevypadaly moc dobře, ale většinou straším slečnám hodně slušíí..:) Mě se nejvíc líbí ta druhá.

    ReplyDelete
  8. ten fix miluju a nedám ho z ruky! těším se na den až v drogeriích uvidím ten nový od Rimmelu ;)

    ReplyDelete
  9. Prodej ručně vyrobených šperků za levné ceny jewellerytobuy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Já mám od L'Oreál a je super. :) Chtěla bych vyzkoušet tu fixu od NYC, vypadá skvěle. :)

    ReplyDelete
  11. Kdeže můžu koupit tu první? :)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em