Monday, May 7, 2012

lime and black

praskací lak jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, proto jsem byla ráda, když mi ho Suzie dala k narozeninám, děkujuu <33. ještě více mě potěšilo, že je v černé barvě, kterou, jak jistě víte, miluju. vyzkoušela jsem s ním už mnohé kombinace od červené, růžové, až po modrou, bílou a hnědou, ale ze všeho nejvíce se mi líbí kombinace s limetkovou barvou. přijde mi to svěží, jarní, veselé, no prostě značka ideál. to, že se mi nehodí k outfitům teď moc neřeším. co se mi také velmi zamlouvá je, že i když se trochu laku odloupne (a to se mi děje téměř neustále, haha), není to vidět. a co vy a praskací laky? krásný zbytek dne







9 comments:

  1. Mě se to líbilo, ale v drogérce jsem si vyzkoušela práve Miss Sporty praskací a vůbec nefungoval, tak jsem trošku zapochybovala a rozhodla jsem se, že to radši nebudu riskovat:D) Navíc, nejradši mám jednobarevné nehty)

    ReplyDelete
  2. Vypadá to dobře, ale ještě nikdy jsem to nezkoušela. Ráda mám třeba jen průhledný nebo pleťový laky. I když podle nálady. :D :)

    ReplyDelete
  3. Mě se to docela líbí, ale měla jsem to na nehtech jen jednou, nepřijde mi to zas tak úžasný, radši mám jednoduché světlé pastelové barvy)) Mám od Essence a ten funguje super))

    ReplyDelete
  4. mám ten samý praskací lak a jsem s ním absolutně spokojená :) vážně :) líbí se mi, že se nehty oživí a nejsou jen takové "obyčejné" :)

    ReplyDelete
  5. Vypadá to moc hezky! Asi to taky vyzkoušim :)

    ReplyDelete
  6. praskací lak mám taky ale moc ho nepoužívám:)

    ReplyDelete
  7. V tejto kombinácií sa mi nepáči, ale musim si ho ísť kupiť aj ja, popraskal naozaj super :D

    ReplyDelete
  8. mám bílý a nějak neplánuju koupi dalších :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Podobnou kombinaci mám zrovna na nehtech :D jako podklad taky pěkně zářivou barvičku - oranžový neon :) Jen mi trvalo pěkně dlouho, než jsem zjistila jak s lakem pracovat. na netu jsem totiž četla, že ho musím použít malou vrstvu, ale opak je pravdou - takže chvilku jsem s tím pořádně bojovala :D

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em