Saturday, June 30, 2012

PARTY TIME!

Za neaktivitu se už omlouvat nebudu, vy jste si už asi zvykli. Moc vám ale děkuju, že sem i nadále chodíte, i když to je teď takové, jaké to je. Každopádně, prázdniny jsou konečně tady, dva měsíce, na který čeká snad každý student od prvního dnu v září, kdy nastoupí do školy. Já sama si uvědomím úžasný pocit prázdnin až poslední týden v srpnu, jak je u mě zvykem, haha. Zatím mi to totiž stále nedochází... Vysvědčení dopadlo katastroficky, ale s tím jsem naštěstí počítala půl roku, takže i naši byli na tu hrůzu připraveni. Jak jste dopadli vy?

Včerejší večer se vyvinul nakonec více než skvěle, zapití začátku prázdnin je klasika a tak jsem ráda, že se to vyvedlo. To, že nás málem odvezli policajti na záchytku, nepočítám. A co hodlám celé léto dělat? Je to jasné - brigáda, válení, dovolená, čtení, koupání, opalování, párty. Jaké jsou vaše plány? Mějte se krásně a užívejte si první den prázdnin!


se Simonkou. včerejšek <33

4 comments:

  1. Klári, přesně, ve čtvrtek jsme s lidma ze školy udělali rozlučku u nás ve městě a honili nás policajti:D) Achjo, fakt.
    Vysvědčení super, 5 dvojek;P A prázdniny si hodlám nejlíp užít!)

    ReplyDelete
  2. taky u mě dopadlo strašně a mamka už to věděla dlouho, tak byla taky připravena, ale jsem ráda, že jsem prošla do dalšího ročníku:D taky mi pořád nedochází že jsou prázdniny, ale jsem rááááááda♥žádný stres,,nic

    ReplyDelete
  3. taky jsme včera byli oslavit prázdniny, jsem neskutečně ráda, že už jsou :) ale taky mi to pořád nějak nedochází :D

    ReplyDelete
  4. My měli rozlučku v pátek chvíli po rozdávání vysvědčení na takovým známým místě, kousek od toho pořád chodili policajti, celkem jsem se divila, jaktože na nás nešli, protože by to bylo asi dost zajímavý :DD Já plánuju taky brigádu, zítra začínám, pak dovolená a příbuzní :PP

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em