Sunday, August 26, 2012

black & brown

Mírné, a to mírné zdůrazňuji, ochlazení mi extrémně přišlo vhod. Takhle by mohlo být klidně téměř celý rok (no dobře, chvilku by mohl být sníh, chvilku zase pařáky no a nakonec by přeci jen pár dnů mohlo pršet, abych využila ten nejlepší průhledný deštník, haha). Mám ráda jednoduché outfity, kdy mám na sobě jen pár kousků prakticky ve stejných barvách, málo doplňků a džíny. Jinak si začínám uvědomovat, že prázdniny opravdu pomalu, ale jistě odchází, a mně se zdá, že jsem téměř nic z toho, co jsem měla v plánu. Nadcházejícího školního roku se děsím už teď, zvlášť, když stále nevím, z čeho budu chtít maturovat. Ale to se zvládne :). Já jdu teď někam zalézt a pustit se do knížky, mám v plánu jich za ten týden přečíst ještě pár. Krásnou neděli :)

                                  Nezapomeňte na GIVEAWAY ZDE!!!



 scarf - Burberry / top - H&M / sandals - Mixer / jeans - Stradivarius / bag - F&F






19 comments:

  1. ochlazení rozhodně přišlo vhod! kdo se má furt pařit! super outfit! :)

    ReplyDelete
  2. Taky bych potřebovala víc těch ochlazení,známe to,když máme chuť si konečně obléct džíny,které jsme si koupily.:)
    Jinak strašně se mi líbí taška,FandF nikdy nezklame,nedávno jsem si tam koupila vysněné červené slim kalhoty ( které bych chtěla konečně obléct - takže počasí,víš co máš dělat! :D )

    ReplyDelete
  3. Ta kabelka je fakt úžasná! Taky nevím z čeho budu maturovat :D Vybírám mezi matikou a zsv.. jenže na vysokou chci jít buď na ekonomku nebo na sociální vědy .. Ke každé by se mi hodil ten jeden předmět vždycky :D Takže to bude ještě sranda!

    ReplyDelete
  4. Jaaaj tu kabelku chci! Ježiš, je fakt úžasná! Škoda, že jsem si docela podobnou nedávno koupila( A ta šála! NEJVÍC sluší, Klári!

    ReplyDelete
  5. S tím počasím souhlasím, mohlo by být přesně tak jak říkáš :D Mám stejný top, takový pěkně jednoduchý, sluší ti to :)

    ReplyDelete
  6. Burberry šátek ti závidím! sluší ti to, jako vždy:) a tahle barva vlasů se mi na tobě líbí nejvíc :)

    ReplyDelete
  7. budúceho roku sa desím aj ja, ale už nech to má človek za sebou rýchlo zmaturovať a tradá preč :D ináč jednoduché outfity vyhovujú aj mne jednoducho pohodlnosť a jemná štýlovosť :)

    ReplyDelete
  8. Díky bohu za trochu ochlazení! :D
    A moc ti to sluší ;)

    ReplyDelete
  9. Za ochlazení jsem i ráda, protože zítra letím do Turecka a tam budou pařáky, takže ještě dneska si užít chladnější počasí :D Tu šálu ti závidím, odkud ji máš? :D

    ReplyDelete
  10. Moc pěkná kabelka ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. Och! Miluju ty jeansy, kabelku a šál, skvěle sladěné.

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em