Tuesday, September 11, 2012

black will be always black

O podzimních botách, které by se daly nosit prakticky ke všemu, jsem jasnou představu neměla. Věděla jsem, že by rozhodně měly být černé, na mírném podpatku a přeci něčím zajímavé. Líbily se mi dvoje v Zaře, ale znáte to, než jsem se rozhoupala, byly pryč. Brněnská Zara hold neoplývá velikými zásobami. Náhodně jsem se pak dostala do Mixeru, kde měli tyto zlevněné téměř na polovinu, takže i když jsem zaváhala, zda je opravdu chci, nakonec jsem si je odnesla přeci jen domů. Stále tu byla ta pětidenní možnost vrácení, ale nakonec přeci jen zůstaly v mém botníku, i když Mixeru moc nefandím, většina bot se mi za chvilku rozpadla. :))
V pátek se chystám se Suzie do Prahy na PFW, takže zítra očekávejte tak trochu wishlist. Krásný den.

3 comments:

  1. Nvm jak je to možná,ale me se ještě nestalo,že by se mi boty z mixeru rozpadly. Já ještě vůbec nemám žádnou představu o botech ani barvu. Já na PFW jedu nakonec v sobotu :) Užij si to :)

    ReplyDelete
  2. Taky si musím sehnat podzimní boty, černé chci určitě a podpatek taky, ale jak by měly vypadat, to opravdu netuším, ani jsem se zatím nedívala nikde :) a ty tvoje se mi líbí! :)

    ReplyDelete
  3. tyhle jsou krásný:) taky sháním boty na podzim - a rozhoduju se mezi černýma botama na klínku nebo černýma "chelsea boots" :)
    v mixeru mají pěkný boty, ale mám s nima špatnou zkušenost - buď byly neskutečně nepohodlný, a nebo se hned rozpadly - a to stejný Street ve vaňkovce:/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em