Friday, September 28, 2012

camo blazer

Omlouvám se vám, že sem se vám téměř týden neozvala, i když nebyl zdaleka tak strašný jako ten, který bude následovat. Nějak nebyl čas a navíc jsem nemohla najít ty správné baterie do mého zázračného fotoaparátu. Teď už je konečně mám, takže můžu fotit o sto šest. Příští týden ještě teda ne, to se budu muset učit, aby ty mé známky taky nějak vypadaly, žejo, když už se pomalu šinu k té maturitě.. Teď už ale k outfitu..
Camo jsem měla ráda odjakživa, proto mě potěšilo, že je teď tak v kurzu, haha. Tohle sáčko jsem úplně náhodou našla v jednom sekáči za 50 korun asi, takže jistě chápete, že jsem ho tam nemohla nechat. Taška je do školy, takže proto ta velikost. Musím vám však říct, že ji nosím ráda i jen tak ven. Je pohodlná. Černé skinny jsou mé oblíbené a boty už znáte (takže prominete, že nemám jejich detail, to už jsem nafotit nestihla před vybitím foťáku). Novinkou může být ještě řetěz na krk, který na mě uvidíte často. Užívejte víkendu!








12 comments:

  1. Takové jednoduché, a jak stylové ^^

    ReplyDelete
  2. Jeden z nejpovedenějších outfitu za poslední dobu! :) Moc se ti to povedlo :)

    ReplyDelete
  3. nejsem teda příznivcem maskáčů, ale všechno ostatní je super, řetěz je fajn nápad!

    ReplyDelete
  4. ty jsi prostě největší kočka Klárko:))

    ReplyDelete
  5. přesně takové sako mám taky, jinak Ti to strašně sluší, jsi post od postu krásnější a bylo by to ještě lepší, kdyby ses fotila v jiném prostředí, ale chápu, že to vždy není možné.
    A strašně by se mi na Tobě líbily popelavé vlasy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to prostředí je blbé, no :/ a o popelavých vlasech uvažuji :)) jinak děkuji moc! <33

      Delete
  6. Ahojky, moc ti to sluší, tašku mám stejnou, ale v hnědém :D jinak se chci zeptat zda prozradíš typ na tak dobrý, ale levný sekáč ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, děkuju! :)) a já nějaký přímo dobrý nemám, vždycky je to tak, že tam jdu náhodně :)) hlavně to musím být takové ty malé a zapadlé - ne moc v centru města. do takových těch, jako jsou UNIMODA či SECOND FACE prakticky nechodím (mx. když jsou ty obří výprodeje - vše za 10Kč) :))

      Delete
  7. proboha, ty jsi nádherná! jo btw. jsi snad první člověk, u kterého se mi camo líbí <3

    ReplyDelete
  8. Hezká kombinace, s tím sáčkem jsi měla opravdu štěstí a hlavně ta taška je úžasná.. nedivím se, že je oblíbená =)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em