Monday, September 10, 2012

nothing left to lose

Bad hair day mám už týden, přesně takovou dobu, co mi kadeřnice totálně zničila vlasy. Děkuji, příště už fakt ne. Teď akorát nevím, jak mám vlasy nosit. Když je umyji, vypadají jak týden nemytý, v drdolu nedrží tak, jak by měly, a o culíku tu ani nemluvím. Ještě že aspoň na shopping day se Suzie nepotřebuji vypadat jak modelka, haha :DD. Dny Marianne, které byly tento víkend, nás, dá se říct, celkem zklamaly. Nic jsme si nekoupily, až na tričko, svetr a Suzie hair cuff. No jak říkám, vážně úspěch. Alespoň jsem si opět ujasnila to, že černá, vínová a šedá prostě vždycky budou ty top barvy! :)

                                Nezapomeňte na GIVEAWAY ZDE!!!



10 comments:

  1. sluší ti to i tak:)) já ke kadeřnicím nechodím už vůbec, snad nikdy jsem nebyla spokojená, tak mi konečky stříhá jen mamka:D

    ReplyDelete
  2. čierna je veru top! a môžem sa spýtať odkiaľ sú tie čierne boty, také hľadám, no nikde nemajú presne obyčajné čierne a nemienim na ne dať moc :)

    ReplyDelete
  3. Já jsem našla jednu uplne super kadřnici,vždy to zkrátí a upraví tak,jak chci ja a konzultuje semnou o vlasech co je pro ne dobrý,co ma odzkoušený:) A máš pravdu, černá, vínová, šedá a + bilá + hnědá a její odstíny jsou nejlepší :)

    ReplyDelete
  4. Taky už nechodím ke kadeřnici, protože to vždy dopadlo katastrofálně. Sluší Vám to! :)

    ReplyDelete
  5. Můžu se zeptat jakou používáš barvu na vlasy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. momentálně Loreal Féria Préférence 102, myslím :)

      Delete
  6. ta trvalá právě není vůbec vidět, normálně je to krepatý :/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em