Thursday, October 11, 2012

hot or not - wedge sneakers

Jelikož jsem stále doma, outfity fotit nemůžu, že jo. Proto se vás dnes chci zeptat, co si vy myslíte o teniskách na platformě a klínku? Začínají je prodávat snad všude, vídám je na čím dál tím víc lidí. Jsou snad už ve všech barvách a vzorech. Dá se říci, že se jedná opravdu o takový obrat podzimu. No řekněte, kdo by si kdo pomyslil, že i tenisky budou mít podpatek? Sama nevím, co si o nich myslím. Je pravda, že ze začátku mi přišly opravdu divné, neměla jsem sebemenší chuť si je ani vyzkoušet. Pak jsem jednou podlehla a vyzkoušela je, ale ani poté, co jsem se v nich prošla, nenapadlo by mě si je koupit. Když se na to ale tak dívám, možná do nich přece jen investuju. Jsou pohodlné, nevšední a hodí se prakticky ke všemu. Elegantnější outfit "rozbijí", ke sportovním věcem se také hodí, o to žádná. Takže mě zajímá - HOT OR NOT? Krásný zbytek dne.

(zdroj obrázků: google.com)


20 comments:

  1. Nejsem si jistá no, pro mě spíš NOT, ale třeba ještě změním názor :)

    ReplyDelete
  2. mne sa páčia viac so suchým zipsom, tie šnorovacie ma moc neoslovili, niečo mi na nich chýba.
    dajú sa naozaj super kombinovať, ale i keď som ich chcela veľmi moc sa mi do nich investovať nechcelo, mám pocit, že to bude dosť jedno-sezónna vec.

    ReplyDelete
  3. Zatím jsem neviděla žádné, které by se mi líbily. Ale je fakt, že se hodí snad ke všemu ;)

    ReplyDelete
  4. Ze začátku mi přišly taky strašně divné. Nedokázala sem si představit, že bych v něčem takovém chodila. Nelíbí se mi všechny, některé mi přijdou přeplácáné, některé divné tvarově. Jednou jsem ale prolítla new yorker a tam jsem se zamilovala do takových tmavě modrých a naprosto jednoduchých. Je pravda že se v nich chodí naprosto božsky, takže taky přemýšlím, že si jedny pořídím:) (Ale dost váhám. Bojim se, že je neunosim:D)

    ReplyDelete
  5. Líbí se mi ty první promod! :)

    ReplyDelete
  6. Nejdříve jsem jim na chuť nepřicházela, ale teď jsem jim propadla. :D :)

    ReplyDelete
  7. mně se nelíbily, ale pak mě mamka donutila si je vyzkoušet a uplně se to prolomilo :) taky plánuju koupit, ale ještě chvilku počkám myslim , že cena za chvíli opadne :)

    ReplyDelete
  8. moc se mi nelíbí, ale každý má jiný vkus!:)

    ReplyDelete
  9. I když to už sleduji delší dobu, tak se mi to nelíbí :D 1000 lidí, 1000 chutí :)

    ReplyDelete
  10. na sobě si je opravdu nedokážu představit, nelíbí se mi, ale viděla jsem už nespočet slečen, kterým opravdu šly!

    ReplyDelete
  11. HOT!! Taky jsem si nejdříve nebyla jistá jestli je chci nebo ne. Ale nakonec jsem jedny koupila :) A jsem nadšená.
    Jediný co nemusím, a nikdy nebudu nosit, jsou ty co se podobají converskám,
    to mi přijde fakt blééé :)

    ReplyDelete
  12. strašně se mi líbí! jedny takové boty bych si chtěla brzy pořídit :)

    ReplyDelete
  13. no, já nevím, asi mě osboně moc neoslovili, ale třeba taky změním názor. mě se líbí takové na klínku, které jsou nad kotníky s nějakým tím falešnám šněrováním, Ty mi přijdou taky ke sportovnímu i elegantnímu outfitu ok :)

    ReplyDelete
  14. za mě nejspíš ne..i když záleží hodně na tom s čím se sladí, že..a některé ani nevypadají, že jsou na klínku, tak ty bych brala, ale ostatní mě opravdu nějak nenadchly..ale je pravda, že hrozně vylítly - a teď jsou opravdu na každém rohu

    ReplyDelete
  15. mne sa celkom páčia, aj som si ich šla kúpiť a potom som si povedala, že nie a teraz ľutujem, len to zasa také vzplanutie aj, že už ich človek ani nemá chuť nosiť, keď ich má polka mesta...

    ReplyDelete
  16. za mě ne :) ale každý má jiný vkus, mě prostě přijdou nechutný :D ale to zase někomu můžou přijít creepers, které já miluju, takže jak říkám, pokud se ti líbí, jdi do nich.

    ReplyDelete
  17. Poprvé když jsem je viděla v obchodě jsem je zvedla do vzduchu, koukla na kamarádku a řekla "Tohle jako myslí vážně??"
    Takže NOT :D

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em