Sunday, March 10, 2013

SOUTĚŽ A VYHRAJ S VOTOČVOHOZ

Jedna soutěž (tou myslím moji růžovou giveaway) ještě neskončila a já vás zvu na další, tentokrát ji však nebudu pořádat já, ale votočvohoz! Vyhrát můžete 3 skvělé Lomography Fisheye 2 Camera Vibrant. Zapojení do soutěže, která trvá do konce března, je opravdu jednoduché.
Na stránkách votočvohoz si stačí stáhnout html kód na plugin, který umístíte na svůj blog či web, následně zašlete odkaz na svůj web na email parta@votocvohoz.cz a pak už jen stačí čekat, zda vyhrajete.  Je to opravdu jednoduché, nemyslíte? :)


8 comments:

  1. páni to vypadá vážně dobře ))

    http://dienosaur.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Díky za tip:))

    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓

    + práve u mňa prebieha aj giveaway, tak sa môžem zapojiť a skúsiť šťastie:)

    nati

    ReplyDelete
  3. to je super nápad!! hned du na to:)

    ReplyDelete
  4. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. jestli můžu, tak tě zvu ke mě na giveaway :)

    ReplyDelete
  6. ach škoda,, že mám blackberry, ale kvůli soutěži mobil měnit nebudu

    ReplyDelete
  7. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em