Friday, July 29, 2011

FINALLY!

Zdravím,
jak jsem slíbila, ozvývám se! Zítra brzo ráno odjíždím na dovolenou - do lázní na relaxing week. Díky mým problémům s počítačem jsem nestihla přednastavit články, ale nebojte, notebook s sebou beru, teď zbývá jen doufat, že na místě bude fungovat wi-fi, která tam má být... Pokaždé, když mám kamkoli jet, jsem nervózní. Celý den pobíhám a přemýšlím, co vše si sbalit. Vždy mám pocit, že mi něco velmi důležitého chybí a také to tak většinou bývá. Ale asi to nejdůležitější jsou boty, oblečení, plavky, kosmetika, mobil plný písniček, noťas, foťák, časopisy a chytlavá knížka. Jo, takže důležité je vlastně všechno, heh. A mé plány na dovolené? Relax, masáže, focení, relax, koupele a takhle pořád dokola.. A, samozřejmě, poznávání tamějších míst.
Dnes mi ještě zbývá dát mé věci, které teď stojí úhledně v komínkách na posteli, do kufru, projet dokonalé obrázky na we♥it a nabarvit si hlavu. Nestihla jsem si zajít ke kadeřnici, takže budu experimentovat doma ,DD.
Mějte se tu krásně a pokud bude ta wi-fi fungovat, jak jsem psala nahoře, čekejte článek zítra! Teď si nezapomeňte prohlédnout fotky z Lednice - ZDE. Jo a abych nezapomněla - až vás tu bude 50, udělám giveaway!
Em

8 comments:

  1. Ty se máš! Parádně si to užij*

    ReplyDelete
  2. Taky zažívám takovou cestovní horečku vždy, když někam jedu... Myslím si, že jsem něco zapomněla, ale moje taška nejde vždy ani zvednout, takže bych těžko něco zapomněla :-D

    ReplyDelete
  3. Pořádně si odpočin, naber nové síly a užij si to tam :) Mě tady ta horečka čeká příští týden :D

    ReplyDelete
  4. Tak si to tam pořádně užij :)

    ReplyDelete
  5. Děkuju moc Em :) Ty si užij zase relaxační pobyt , bude to podle mě skvělé ! :) Ano , taky vždy , když mám někam jet , pobíhám všude kolem a bojím se , že něco zapomenu :) Ještě se mi ale nestalo , že bych něco nakonec zapomněla :D Možná že jen ten kabel od foťáku no , achjo :D

    ReplyDelete
  6. Ahoj moc mě zaujal tvůj blog.) nechceš spřátelit,

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em