Wednesday, August 17, 2011

I NEED TO CHANGE - BLOND HAIR

Ahooj,

víte, změna je život. A já takovou změnu potřebuji právě teď...Kdo to neví, tak jsem přírodní blondýnka, která se asi před rokem rozhodla, že chce změnu a obarvila si vlasy na hnědo.. Byla to změna, to je pravda. V hnědé se cítím celkem dobře, ale teď cítím, že je čas na "návrat". Zvláště poté, co si prohlížím veškeré obrázky na we♥it - nemůžu té blond odolat! A jaké barvě vlasů dáváte přednost vy?
Ještě připomínám - ještě 7 lidí a bude giveaway!!!

Nezapomeňte mrknou na můj store - www.ablackholeofstyle-store.blogspot.com a ptát se na formspringu..
With love Em

www.weheartit.com

18 comments:

  1. Můžeš to zkusit :)
    Já asi blond

    ReplyDelete
  2. Jsi blázen, já bych nešla z blond na hnědo ani náhodou. Závidím ti, každopádně si myslím, že na hezkou blond to b udeš odbrvovat hoodně dlouho.. ale jinak palec nahoru.. a hnědá ti taky sluší :)

    ReplyDelete
  3. Taky miluju blond vlasy, bohužel já je nikdy nebudu mít, protože jsem prostě tmavý typ a vůbec by se to na mě nehodilo. Štve mě to. Těším se na tvou změnu:)

    ReplyDelete
  4. tá posledná fotky ja krásna ♥ a však zmena neuškodí nikdy, z blond sa na tmavo opäť prefarbíš jednoducho:)

    ReplyDelete
  5. no ja som mala blond pred niekoľkými dňami a dosť ma omrzela tak som prešla späť na hnedu :) podľa mňa hneda je lepšia pretože na nich vidno viac lesk ako na blond.

    ReplyDelete
  6. můžeš to zkusit, i když nevím, jak to bude vypadat, když si tě představím, naa druhou stranu když jsi přirozeně blond, tak to nemůže být tak hrozný :))

    ReplyDelete
  7. skvělí fotky a podle mě je blond super :) Akorát nesmíš chytnout ten nechutně umělo barbinkovskej odstín, kterej vypadá jak paruka.. ;) Jinak na těch fotkách je to super :)

    ReplyDelete
  8. Jsem zvědavá, já teda blondýny upřímně moc nemusím, nejradši mám hnědé vlasy! :)

    ReplyDelete
  9. Já dávam přednost ty barvě, kterou nemám já :D :D

    ReplyDelete
  10. Já jsem si nedávno dala blond melír, ale říkala jsem si, že bych šla taky na hnědý vlasy..ale tedka zas se mi víc líbí blond..v tomhle jsem vždycky hrozně nerozhodná, každopádně bych zas zkusila něco jinýho :)

    A little bit of fashion

    ReplyDelete
  11. niee nechaj si ako mas!

    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Já mám přírodní blond, ale asi brzy půjdu do platinové :) A z profilovky si myslím, že ti ta hnědá jde :)
    PS: Rozjíždím nový blog, ale jsem teprve na prvopočátku, takže bych ocenila, kdybys můj blog navštívila a tak mi pomohla. Stokrát dík :)

    ReplyDelete
  13. mám to stejně, jsem hnědovlasá ale od svých 11-12 sem měla až do minulyho léta černé vlasy, nechala jsem si hnědou, ale ted mám kolikrat chut se vrátit zpátky do černé.

    ReplyDelete
  14. tobě sluší věechny barvy vlasů :))

    ReplyDelete
  15. Já jsem taky chtěla blond,ale bála sem se ji, protože jsem si dala hodně tmavou hnědou...pokud se nebojíš, tak určitě jdi do toho :)

    ReplyDelete
  16. taky už několik let střídám blond a tmavou hnědou :) v hnědé se cítím dobře, sice starší, ale více glamour, ovšem blond mi asi sluší více, všichni to říkají. rozjasní mě a jsem taková výraznější a veselejší. teď momentálně mám medovou blond a je to skvělé, sedí mi a jsem spokojená, asi u toho zůstanu ;) jdi do blond!

    ReplyDelete
  17. Mně se nejvíc líbí vlasy zrzavé nebo s nádechem do červena, ale ty by ti podle mě moc neslušely :) Blond si na tobě dovedu představit, určitě ti bude slušet, ale osobně ji nemám vůbec ráda :D Takže já bych byla pro hnědou :) Ale myslím, že je nejdůležitější, aby ses ty sama v té barvě cítila nejlíp, takže pokud máš chuť na blond, jen do ní :)

    ReplyDelete
  18. Já měla blond skoro rok a teď se chystám k ní přidat růžovofialovou a možná trošku hnědý :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway tak jestli máš chuť, zúčastni se !

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em