Wednesday, November 30, 2011

pancakes..

Ahoj,
 jsem opravdu velmi ráda, že je opět půlka školního týdne za mnou. Od teď mi to už utíká rychleji. Taky jsem ráda, že jsem konečně dodělala výtahy z knih do SSV (jej!). A dále je to první rok, co v zimě nechci léto a naopak... Nějaké novinky u vás?
 Plánuji nový článek, který se bude týkat mého "království" a další giveaway. Myslím, že se máte na co těšit. Jinak dnes jsem byla se Suzie ve městě na svařáku a pak hezky na jahodových palačinkách s kysanou smetanou a šlehačko - řeknu vám, byla to bomba! :)) Mám strašně moc ráda takovéto odpoledne s ní. A co děláte přes týden vy?
 Mějte se krásně! 

16 comments:

  1. No přes týden se většinou musím učit :D Ve volném čase jsem s přítelem a nějakou kamarádkou. :))♥ Moc ti to sluší, a ty palačinky, ty musely být NESKUTEČNÉ♥ :P

    ReplyDelete
  2. Stáhla jsem si ve škole program :D jmenuje se Testik, ale nevím jestli ho najdeš na internetu :(( kdybys ho nenašla a měla zájem napiš mi a pošlu ti to třeba přes skype ;) (Nemám FB :D)

    ReplyDelete
  3. No můžu to zkusit ;)) Tak mi napiš email ;))

    ReplyDelete
  4. bohužel to přes email nejde :(( je toho moc složek :(( promiň. kdybys to pořád chtěla, tak mi napiš a nějak se domluvíme ;)) Ráda pomůžu ;)

    ReplyDelete
  5. moc ti ty nové vlasy sluší! :)
    a palačinky bych si dala taky! :D svařák mi na trzích taky chutná, ale nejradši mám turbomošt na zelňáku :D

    ReplyDelete
  6. No rozhodně se učím a dál trávím čas s přítelem a taky hodně spím :D Novinky? Ani ne :D Taky bych si dala palačinky... mmm... :)

    ReplyDelete
  7. Už se těším :)
    A sluší ti to!

    ReplyDelete
  8. jéjej, když to čtu nejraději bych běžela za přáteli :) celý tento půlrok se budu muset neustále učit jelikož jdu na docela těžkou střednía chtěj po mě 1.pololetí nejlépe samé :) každopádně tobě přeji ať si užiješ Vánoce :)

    ReplyDelete
  9. u have very beautiful eyes

    WWW.TAA.GE

    ReplyDelete
  10. téda, nebyla jsi bruneta??

    ReplyDelete
  11. to jsme dvě ;) navíc ryor má snad všechny výrobky skvělý a levný.

    ReplyDelete
  12. Aaaaw tmu sa hovori dokonala tvarička! Blond to je krajšie! Určite SLEDUJEM! ;-)

    http://thebluebusiscallinus.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em