Sunday, January 15, 2012

INSPIRATION - BED ROOM

Stále a stále jsem nemocná, pořád beru antibiotika a další různé prášky, ale to mi nezabránilo v tom, abych si postavila novou skříň, která mi přišla už v úterý! Stále svůj pokoj dodělávám, ještě chybí pár malých úprav, a pak vám ho představím (jo, já vím, slibuji to už dlouho). Jak pořád tak přemýšlím na tím, jak si ho do-zařídit a brouzdám po netu a hledám inspiraci, rozhodla jsem se vám sem také hodit pár fotek. Tak enjoy a já se jdu koukat na Ringer. Mimochodem, který pokojík se vám líbí nejvíce? ,)
Nezapomeňte na můj STORE!!




15 comments:

  1. Mně se líbí hlavně jednoduchost :) 1, 3, 5 :)

    ReplyDelete
  2. Já uvažuju o změně mého pokoje. Chci si koupit bílý nábytek a velkou postel, vymalovat na bílo-fialovou a koupit fialové doplňky. Mám pokoj oranžovo-žlutý a upřímně ty barvy se mi znechutily.

    ReplyDelete
  3. na každém se mi líbí něco :) takže bych si vzala něco od každého a dala to dohromady.
    Jinak se mi moc líbí ten výklenek na fotkách 4 a 6.. Jak mají to okno a pod ním udělaný prostor na sezení. To jsem vždycky moc chtěla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo, ten výklenek je úplně nejlepší! :)

      Delete
  4. 3,4,5,6,8,9 <33♥:*;** asi jsem se zamilovala

    ReplyDelete
  5. 2. se mi hodně líbí, ale rychle by mě omrzel, takže ted bych brala ten se žebříkem nebo ten úplně poslední! super inspirace ;) a brzké uzdravení ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne ten druhý pripadá byť veľmi preplacaný. Je tam toho príliš veľa, až ma z toho bolí hlava. Ak by boli tie dekorácie v menšom množstve, bolo by to podľa mňa lepšie. Hlavne tá sýtorúžová mi tam príliš nesedí. Nechala by som to čierno-biele a trocha zmenila tapetu. :) :D

      Delete
  6. Pokiaľ ide o mňa, tak ja by som z každej spálne vybrala zopár prvkov a skombinovala by som ich. Žiadna z nich nie je úplne dokonalá, proste by som z každej niečo vybrala a urobila by som takú skládačku.. :D

    ReplyDelete
  7. Až na pár se mi líbí skoro většina :)
    http://dreams-in-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Zrovna jsem přestavěla pokoj a ještě ho chci znova vymalovat:D Už se těším až nám představíš ten svůj:P
    Jinak se mi líbí nápad se žebříkem(5.obr.),velké okna s výhledem(8.obr.), lavička pod oknem(6.obr) a knihovna(7.obr.) a to bych všechno skloubila dobromady:D

    ReplyDelete
  9. Nejvíc asi 3,4 a 5 ;) Nemůžu se rozhodnout. Můj pokojík je taky takový bílo, fialovo růžový.

    P.S.: Je u mě Giveaway, jestli máš zájem, mužeš se zapojit :)

    ReplyDelete
  10. tak tá prvá a tretia izba ♥ nádherné, milujem bielu a takýto štýl :)

    ReplyDelete
  11. To je nádhera. Tak nějak si taky představuju svůj budoucí pokoj. Budu ho mít sice nejdříve za půl roku ale už teď na internetu prohlížím fotky pokojů a přemýšlím v jakých barvách si pokojík zařídit :) Těším se na fotky tvého pokoje :)
    D.

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em