Tuesday, January 17, 2012

Ringer

Pořád jsem přemýšlela, na jaké seriály se ještě můžu začít koukat. Nakonec jsem si zvolila seriál Ringer. Napřed jsem si myslela, že to bude podobné jako Lying game, ale musím říci, že se mi tento seriál zalíbil mnohem více. Přijde mi, že je tam daleko více děje a je to více komplikované. Není tedy divu, že jsem během dne a půl shlédla všech 10 dílů, které zatím byly odvysílány. Na ten další, 11., si budu muset počkat až do února (což nevím, jak vydržím, ale dám to, když jsem zvládla 4měsíční pauzu s upíry). Každopádně, pokud nevíte, na co se začít koukat, zkuste Ringer se Sarah Michelle Gellar v hlavní roli dvou sester, které jsou dvojčata.
O čem seriál je se dozvíte níže...

Dvě sestry-dvojčata Bridget a Siobhan kvůli tragédii v minulosti vyrostly odděleně. Bridget má život plný problémů a tak převezme identitu Siobhan, která zmizela. Brzy však zjistí, že sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí. Bridget brzy začne podezřívat Andrew, Siobhanin manžel, který si u své ženy všimne změny chování.


5 comments:

  1. tá recenzia vyzerá dobre :) snáď sa k tomu dostanem ...

    ReplyDelete
  2. určitě si to v klidu pustím, abych zjistila, jestli to bude můj šálek čaje :)

    ReplyDelete
  3. Vypadá zajímavě, až budu mít trochu času, určitě se podívám. Ty jsi opravduvá královna seriálů! :)

    ReplyDelete
  4. No, to vypadá zajímavé... :) Bojím se,ale aby se mi nezapletli děje seriálu :D

    ReplyDelete
  5. Taktéž tento seriál začínám sledovat a nejen zápletka ale i herečka Sarah přispěla k tomu že se mi líbí čím dál více :-)

    www.czechblondyn-blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em