Wednesday, September 19, 2012

fashionstore.sk

První půlka týdne nebyla utekla pomalu, ale stihla jsem si rozbít svoje Ray-Bany. No pecka, proč ne. Alespoň jsem konečně pomocí random.org vylosovala výherce giveaway, podívejte se tady na mé facebookové stránce. Teď už ale k dnešnímu článku...



Jak už samotný název napovídá, dnes vám chci představit stránku FASHION STORE. Abyste si nemysleli, že se jedná o nějaký nový eshop... Nejedná. Fashion Store je jediné místo, na kterém se dozvíte vše o těch nejlepších módních kouscích, největších slevách, akcích a novinkách v zahraničních eshopech a také o všemožných výprodejích na nich. Zajisté vám budou poskytnuty i různé slevové kódy, které budete moci uplatňovat v obchodech, o kterých bude na stránkách zmínka. Veškeré pro vás důležité informace o internetovém kupování tedy naleznete pěkně přehledně na jednom místě. Stránka také bude sloužit k tomu, aby jste zbytečně nenakupovali oblečení předraženě - Fashion Store najde levnější, kvalitnější variantu. Nechybí zde ani recenze jak oblečení, obchodů, eshopů, kosmetiky, ani různé tipy, rady či recepty. Nesmím zapomenout,  jakékoliv vaše dotazy, co se daného tématu týče, budou vyslyšeny na emailu info@fashionstore.sk. 
Toť krátké představené této stránky, přesvědčte se ale sami. Odkaz na stránku naleznete v i v mém postranním menu. Přeji tedy krásné a pohodové nakupovaní díky Fashion Store.

(zdroj obrázku: google.com)

7 comments:

  1. anooo opět jsem samozřejmě nic nevyhrála.. jak jinak, že! vítězkám samozřejmě gratuluji! :D :))

    ReplyDelete
  2. nice ;)

    would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  3. Hey sweetie, would you maybe like to follow one another??

    xx

    eve

    www.themefashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Great post!Would you like to follow each other?Let me know :)
    Have a great day <3
    xo
    Anastasia
    http://natbeesfashion.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  5. i like your blog:) im your new follower! would you like to follow me back? :))

    ReplyDelete
  6. sounds cool!

    xx
    Jenny / Rocknrollerr.com

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em