Tuesday, October 9, 2012

fleur de santé - shower gels recenze

Ve spolupráci s Fleur de Santé vám již po několikáté přináším recenzi jejich výrobků. Tentokrát se hlouběji a detailněji podíváme na 3 sprchové gely od téhle skandinávské značky, které jsem měla tu možnost vyzkoušet. Od FDS jsem vyzkoušela již mnoho výrobků, se všemi jsem byla spokojená. Jdeme se podívat, jak u mě obstály tyto gely.


1) ALOE & RICE shower gel
Sprchový gel má opravdu jemnou a krémovou konzistenci, i jeho vůně je převážně decentní, ale velmi příjemná. Krásné se roztírá po těle a tvoří lehkou pěnu. Jak je známo, aloe vera obsahuje uklidňující složku, rýže má naopak výživné, omlazující a zklidňující účinky. Obě tyto složky jsou používány již od starověku, což je důkaz, že používáním tohoto gelu nemůžete šlápnout vedle.
Já ho již mám téměř celý vypotřebovaný, proto si hodlám obstarat nový. Spolu s ním si přiobjednám další přípravky z řady aloe & rice, například krém na ruce, který se na nadcházející zimní období nesmírně hodí. 
Gel stojí 149Kč a spolu s ostatními výrobky z této řady ho můžete objednat ZDE.


2) FLOWER POWER 
Dalším je tento sprchový gel z řady flower power, která obsahuje 4 různé sprchové gely. Každý z nich má specifickou vůni po jedné květině - pivoňce, slunečnice, fialce a vlčímu máku. Já vyzkoušela gel s vůni máku. Struktura je klasická, příjemná, zato vůně mě uchvátila natolik, že jsem si vzápětí objednala druhé balení. Pro mě je vůně natolik intenzivní, že si při sprchování opravdu dokážu představit, že se procházím polem plným vlčího máku :). Za sebe rozhodně doporučuji, převážně tuto vůni a vůni slunečnice, jelikož nejsou tak "ohrané" jako vůně ostatní. Pokud ovšem milujete pivoňky, ani tam nemůžete šlápnout vedle - klasika, která nezklame, ba v tomhle případě naopak.
Cena za 250 ml gelu je 99Kč a seženete je ZDE.


3) YOGHURT BODY CARE
Posledním a mým nejoblíbenějším je jogurtový sprchový gel s vůní malin. Gel obsahuje svěží malinový extrakt, který má zklidňující vlastnosti a zanechává pokožku krásně jemnou. Jelikož se jedná o jogurtový gel, moc nepění, ale zato je opravdu příjemný, jemný a hladký. Na své pokožce maliny cítím ještě dlouze poté, co se jím umyji. Jogurt zde má funkci zjemňující a hydratační, maliny podporují imunitní systém pokožky a obnovují její pevnost. Nejlepšího výsledku dosáhnete tak, že se po osprchováním nezapomenete namazat jogurtovým krémem z této sady. Oba tyto výrobky doporučuji všemi deseti :)!
Gel má 200ml a nyní ho seženete (spolu s ostatními výrobky z této sady) ZDE za neuvěřitelných 99Kč.


Doufám, že se vám recenze líbila a některý z těchto výrobků vyzkoušíte :). 

9 comments:

  1. Ty vypadají skvěle a ty vůně musí být úžasný. Zvlášť aloe vera - tu miluju :)

    ReplyDelete
  2. Ten jogurtový určitě vyzkouším :) miluji všechno s vůni malin :)

    ReplyDelete
  3. Aloe musí být super:)) A ten sprcháč? Must have!:D

    ReplyDelete
  4. Ten jogurtový vypadá vážně super :)

    ReplyDelete
  5. Já ted zkouším taky jeden jogurtový... od FDS:)

    ReplyDelete
  6. Nejvíc mě zaujal ten prví z Aloe asi ho vyzkouším:)

    ReplyDelete
  7. Wow všechny vypadají naprosto skvěle, navíc ty vůně.. ♥

    ReplyDelete
  8. ten Yoghurt mám aj ja vonia super ;))

    ReplyDelete

Thank you for all your comments! :) If you have any questions, ask me on my FORMSPRING. Em